Usluge

Usluge

Naše usluge savjetovanja fokusiraju se na najvažnija pitanja i mogućnosti naših klijenata: strategiju, marketing, organizaciju, poslovanje, tehnologiju, digitalnu transformaciju, naprednu analitiku, korporativne finansije, spajanja i preuzimanja i održivost u svim industrijama. Donosimo duboku, funkcionalnu stručnost, ali i potrebnu holističku perspektivu.

Poslovna zajednica

Javni sektor

Međunarodne, EU i nevladine organizacije

Akademska zajednica

Pojedinci sa idejama

Poslovna zajednica

Pružamo usluge kompanijama iz različitih industrijskih djelatnosti uključujući telekomunikacije, bankarstvo, osiguranje, maloprodaju, veleprodaju, proizvodnju, robu široke potrošnje, transport, energetiku, HoReCa, medije, izdavaštvo, IT, građevinarstvo, šumarstvo, poljoprivredu, nekretnine, private equity i profesionalne usluge. Pouzdani smo partner rukovodećim timovima korporacija iz raznih industrija, pružajući im širok spektar stručnosti i resursa za kratkoročne projekte ili dugoročne angažmane.

Javni sektor

Sarađujemo sa vladinim instituacijama (ministarstvima i agencijama), regionalnim i lokalnim samoupravama, univerzitetima, bolnicama, kompanijama u državnom vlasništvu i javnim preduzećima u svim industrijskim oblastima. Pomažemo javnom sektoru da podrži svoje birače, poboljšavajući sisteme, procese i kontrolno okruženje, istovremeno rješavajući izazove povezane sa finansijskim, operativnim i regulatornim zahtjevima.

Međunarodne, EU i nevladine organizacije

Sarađujemo i sa donorskim i drugim međunarodnim organizacijama (EBRD, Svjetska banka, Evropska komisija), kao i nevladinim organizacijama. Obezbjeđujemo klijentima priliku da budu konkurentniji u sferi EU, pružajuci širok dijapazon znanja i mogućnosti kroz treninge i usluge koje nudimo.

Akademska zajednica

Naš fokus je takođe usmjeren ka umrežavanju akademske i poslovne zajednice, te podsticanju zapošljavanja i razvoja ljudskih resursa pojedinaca kroz obrazovne programe, obuke, informisanje, savjetovanje i studijske posjete.

Pojedinci sa idejama

Naša kompanija je u potpunosti shvatila nužnost umrežavanja i mrežnog koordinisanja prilikom pripreme i realizacije značajnih projekata. Stalno otvoreni poziv potencijalnim partnerima sa kreativnim projektnim idejama, potvrđuje naše opredjeljenje za afirmisanje saradnje sa već postojećim partnerima, ali i uspostavljanje novih partnerstava.
X