O nama

O NAMA

Naš tim se danas sastoji od najboljih lokalnih i međunarodnih eksperata u oblastima društvenog razvoja, ekonomije, informacionih tehnologija, tehničkih disciplina i međunarodnih odnosa, sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga međunarodnim organizacijama, investicijskim, razvojnim i finansijskim institucijama, korporacijama, vladinim organizacijama i nevladinom sektoru. Svaki član našeg tima nije samo vješt u onome što radi, već je i vješt u komunikaciji s našim klijentima. Bez obzira radimo li na jednokratnom projektu ili trajnom angažmanu, naš posvećeni tim stručnjaka pruža promišljene, tačne procjene i savjete koje možete lako razumjeti i sa kojima brzo možete reagovati.

Vrijednosti

Osnovne vrijednosti naše kompanije utiču na odluke koje donosimo, oblikuju kulturu naše kompanije i podržavaju našu misiju pružanja izuzetnih usluga našim klijentima. Zapošljavamo ljude koji dijele naše osnovne vrijednosti i podstčemo naš tim da ih prihvati.Vjerujemo u etičke prakse, saradnju i inovacije, a ovo su osnovne vrijednosti koje definišu ko smo i posao koji radimo:

Integritet

Cijenimo iskrenost, pouzdanost i visoke etičke standarde.

Izvrsnost

Težimo odličnim performansama u svemu što radimo.

Strast

Strastveni smo u razvoju našeg poslovanja.

Inovacija

Ulažemo napore, ideje i metode kako bismo kontinuirano poboljšavali naše poslovne procese.

Timski rad

Radimo kao jedan tim da bismo postigli svoje korporativne ciljeve.

Sigurnost

Pažljivo vodimo računa o zdravlju i sigurnosti naših zaposlenih na radnom mjestu.

Sviđa vam se šta nudimo?

POSLUJTE
SA NAMA!

Kako bismo vam pružili naše usluge, pošaljite nam svoj upit. Odgovorit ćemo
odmah.

Misija Vizija

Pomoći našim klijentima da naprave prepoznatljiva, trajna i značajna poboljšanja u performansama svog biznisa, pružajući im izuzetan kvalitet usluge i dodatnu vrijednost.

Postati prepoznatljiv kao lider na tržištu consulting usluga u regionu.

X